De Fysioclub

Home $raquo; De Fysioclub
De Fysioclub 2017-08-22T12:15:50+00:00

Onze Oplossing Om Gezond Te Blijven

Vandaag Zetten We De Volgende Stap

“Het is het belangrijkste wat je hebt, je gezondheid. Daarom helpen we je graag gezond te blijven. Zodat je fit bent, lekker in je vel zit en goed functioneert. Om jouw gezondheid en fitheid te vergroten hebben we een aanpak ontwikkeld die zich richt op vier kerngebieden: beweging, voeging, mind-set en balans. Deze kerngebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En essentieel voor jouw gezondheid.”

JVDI De fysioclub – Fitter Worden, Gezond Blijven

We gaan je helpen gezond te blijven en je dagelijkse prestaties te optimaliseren. Daarom hebben we De fysioclub opgericht. Zo kunnen we je beter helpen om je gezonde en sportieve doelen te realiseren. We focussen daarbij niet alleen op conditie maar kijken naar het overall plaatje. We hebben er verschillende abonnementen voor ontwikkeld, van light tot heavy.

De 4 Kerngebieden Van Jouw Gezondheid

Beweging

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Je krijgt er energie van, je voelt je fitter, je gaat er beter uitzien, je kunt makkelijker met stress omgaan.

Voeding

Goed eten is belangrijk voor een goede gezondheid. Door goed te eten, zorg je voor optimale energie waardoor je lichaam optimaal functioneert.

Mindset

Positieve gedachtes over voldoende bewegen en gezond eten helpen je om gemotiveerd te blijven en jouw doelen of ambities te realiseren.

Balans

Een goede balans is belangrijk. Balans tussen bewegen en niet overbelasten, tussen stress en ontspanning. Zo blijft je lichaam in evenwicht.

Wat Maakt De fysioclub Onderscheidend Waardoor Jij Je Doelen Wel Haalt?

Light, Medium en Heavy – Kies Het Abonnement Dat Bij Je Past

Afhankelijk van je persoonlijke doelen
kun je kiezen voor verschillende abonne-
menten. Net wat het beste past. Wil je
toch liever een ander abonnement? Je
kunt ieder moment up- en downgraden.

Je Eigen Personal Coach

Het mooie van een club is natuurlijk dat je er lid van kunt worden. Net als bij De fysioclub. Word je lid, dan krijg je je eigen personal coach. Dat is iemand die alles weet van het menselijk lichaam en gezondheid. Samen met je coach stel je doelen op. “Ik wil meer energie overhouden.” “Ik wil lekker in mijn vel zitten.” “Ik wil mee- doen aan de Dam tot Damloop.” Je coach stimuleert, motiveert en inspireert je om die doelen te halen en reikt je tips aan op het gebied van beweging, voeding, mind-set en balans.

Wat Zeggen Onze Leden?

Na het sporten voel je je altijd lekkerder dan ervoor
Manfred - 28
Over een jaar wil ik meedoen aan Alpe d’HuZes
Kees, 76
Mijn werk vraagt dat ik fit ben
Lian, 42

Lekker Een Leven Lang Fit – Wordt Ook Lid Van De fysioclub 

Vandaag is het begin van iets moois 

Afspraak maken
Top