Shockwave therapie

Home $raquo; Shockwave therapie
Shockwave therapie 2017-08-22T12:15:50+00:00

Shockwave centrum Deurne is een onderdeel van Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh. Wij hebben reeds jarenlange ervaring en de nodige expertise opgebouwd als het gaat om de behandeling met Shockwave therapie. Daar waar nodig maken we gebruik van echografie zodat voor een zo optimaal mogelijke resultaat.

Heeft u chronische pijn door ontstekingen en of verkalking van peesstructuren en/ of  slijmbeurs? Wellicht is Shockwave therapie dan de beste behandeling voor u. Shockwave therapie is als behandelmethode wetenschappelijk goed onderbouwd, modern en erg doeltreffend. Wij hebben reeds enkele jaren ervaring met een verrassend goed resultaat.

Shockwave therapie wordt al decennia lang succesvol gehanteerd bij het verbrijzelen van nierstenen. De laatste jaren wordt shockwave therapie steeds meer toegepast in orthopedie, chirurgie, reumatologie en revalidatie. Door middel van geluidsgolven wordt het lichaamseigen weefselherstel gestimuleerd.

Shockwave therapie in combinatie met echografie
Met echografie kan de effectiviteit van de shockwave behandeling worden vergroot.  Of u in aanmerking komt voor een echo bespreken we tijdens uw aanmelding en is afhankelijk van uw klacht.

Behandeling
Na 4 behandelingen wordt het resultaat geëvalueerd. Indien noodzakelijk volgt een 2e sessie van maximaal 4 behandelingen.

Behandelresultaat
80%  van ons cliënten bestand wat is behandeld met Shockwave therapie had binnen 2 tot 5 sessies grotendeels of zelfs een volledige pijnafname.

Alle voordelen op een rij

  • Uitstekend genezingspercentage
  • Geen anesthesie noodzakelijk
  • Milde behandeling
  • Verbeterde mobiliteit en levenskwaliteit
  • Betaalbare therapie

Download hier onze folder over Shockwave Centrum Deurne

Wilt u ook snel van uw pijn af? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten.

Top